cuib de viespi cu dulceata de cirese

de Lau in Dulciuri, 8 Mai 2011 | 4282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 200 g zahar
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri margarina
  • 300 ml lapte caldut
  • 1 ou pentru uns
  • dulceata de cirese
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA cuib de viespi cu dulceata de cirese:

 se cerne faina intr-un lighean se face gaura la mijloc se adauga sarea,drojdia,margarina,3 linguri de zahar restul se imprastie peste faina,un pic de lapte caldut si se amesteca cu un pic de faina se acopera si se lasa 15 min sa faca besici dupa care se framanta coca si se lasa 1 ora la dospit

se intinde o foaie si se unge cu dulceata se ruleaza dupa care se taie in jur de 4 cm gosime se aseaza cu partea taiata pe tava unsa si tapetata cu hartie de copt

se repeta pana terminam compozitia se unge cu oul batut si se da la cuptorul incalzit pana se rumeneste deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "cuib de viespi cu dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura in foi de napolitana cu biscuiti